046 - 443 35 41
Offerte Service

Controle en vervanging

U bent op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor de controle en/of vervanging van uw gas- of waterinstallatie? Technisch Bureau Vervuurt – Geraets is u graag van dienst!

Wat u moet weten over controle en vervanging van gas- en waterinstallaties

Het is zowel bij gas- als voor waterinstallaties erg belangrijk dat er eens in de zoveel tijd een grondige controle wordt uitgevoerd. Tijdens zo’n controle wordt de betreffende installatie helemaal nagelopen en geïnspecteerd op lekkages, kleine defecten en versleten onderdelen. Door uw installaties tijdig te laten controleren kunt u lekkages en andere problemen voorkomen. U wilt toch zeker niet verrast worden door een gaslek of een gesprongen waterleiding?

Wat wij voor u kunnen betekenen

Behalve voor het installeren van gas- en waterinstallaties kan Technisch Bureau Vervuurt – Geraets u tevens van dienst zijn bij het controleren en onderhouden van deze installaties. Ook voor het repareren en vervangen van (gedeeltelijke of complete) gas- en waterinstallaties kunt u bij ons terecht. Onze gecertificeerde technici en loodgieters beschikken over alle kennis en middelen om deze werkzaamheden op een verantwoorde manier uit te voeren.

Meer weten over controle en vervanging van gas- en waterinstallaties?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de controle en vervanging van gas- en waterinstallaties, neemt u dan contact op met Technisch Bureau Vervuurt – Geraets. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten