046 - 443 35 41
Offerte Service

Gas- water installatie

Het aanleggen van gas- en waterinstallaties is zeer gespecialiseerd werk en dient dan ook altijd door een vakman te worden uitgevoerd. Technisch Bureau Vervuurt – Geraets is het bedrijf dat u zoekt!

Wat u moet weten over gas- en waterinstallaties

Bij het verbouwen of renoveren van uw badkamer of keuken kan het zijn dat uw huidige gas- en/of waterinstallatie aangepast moet worden. Daarbij moet met vele factoren rekening worden gehouden, waaronder de keuze voor het meest geschikte leidingmateriaal en de optimale doorsnede van de leidingen voor de juiste gas- of waterdruk. Ook legionella preventie speelt hierbij een cruciale rol. Het is dan ook van essentieel belang dat gas- en waterinstallaties altijd door een erkend bedrijf worden geïnstalleerd en aangepast.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Technisch Bureau Vervuurt – Geraets kan zowel de installatie als de vervanging of aanpassing van uw gas- of waterinstallatie voor u verzorgen. Of het nu gaat om het verleggen van waterleidingen in uw nieuwe badkamer of het vervangen van de complete installatie, onze mensen zijn u graag van dienst. Ook voor het aanleggen, aanpassen, repareren of ontstoppen van rioleringen kunt u bij ons terecht.

Meer weten over gas- en waterinstallaties?

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen of aanpassen van gas- en waterinstallaties, neemt u dan gerust contact op met Technisch Bureau Vervuurt – Geraets. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Meer informatie over Gas- water installatie? Neem contact op!

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten