046 - 443 35 41
Offerte Service

Installatie regelingen

Een comfortabel binnenklimaat vraagt om een passende verwarmingsinstallatie met de juiste installatie regeling. Technisch Bureau Vervuurts – Geraets informeert u graag over de mogelijkheden op dit gebied.

Wat u moet weten over installatie regelingen

Wanneer we spreken over installatie regelingen, dan hebben we het over de apparatuur die ervoor zorgt dat u uw verwarming of klimaatinstallatie op de juiste manier kunt instellen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kamerthermostaten (de basisregeling voor uw CV-installatie)
  • Weersafhankelijke regelingen (een uitgebreide temperatuur regeling voor uw woning, gecombineerd met een buitenvoeler of sensor)
  • Zoneregelingen (afzonderlijke temperatuurregeling per vertrek)

Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van installatie regelingen. Zo stappen steeds meer huishoudens over op slimme thermostaten, welke op afstand bediend kunnen worden middels uw smartphone of tablet. Dergelijke thermostaten zijn veelal ook zelflerend; dat wil zeggen dat ze in staat zijn om patronen in uw leefgewoontes te identificeren en op basis hiervan de verwarming aan te passen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Technisch Bureau Vervuurt – Geraets kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van installatie regelingen. Ook kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot welke installatie regeling het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het installeren, vervangen of repareren van installatie regelingen.

Meer weten over installatie regelingen?

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot thermostaten en andere installatie regelingen, neemt u dan gerust contact op met Technisch Bureau Vervuurts – Geraets. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten