046 - 443 35 41
Offerte Service

Storingen

Ook voor het verhelpen van storingen aan de elektriciteitsinstallatie bent u bij Technisch Bureau Vervuurt – Geraets aan het goede adres!

Wat u moet weten over elektra storingen

Wanneer u geconfronteerd wordt met een elektra storing, dan ligt het probleem vaak bij uw netbeheerder. Het is daarom aan te raden om eerst de website van de betreffende netbeheerder te raadplegen of deze even te bellen, om na te gaan of er inderdaad een storing in uw regio is. Ligt het probleem niet bij de netbeheerder en ook niet bij uw energieleverancier, dan zal er waarschijnlijk een storing zijn binnen uw eigen elektriciteitsinstallatie. Controleer eerst in de meterkast of de aardlekschakelaar of één van de groepen is uitgevallen. Dit kunt u doorgaans zelf verhelpen. Kunt u het probleem niet zelf oplossen, dan kunt u ons inschakelen!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Werkzaamheden in de meterkast en aan de rest van uw elektriciteitsinstallatie dienen uitsluitend door erkende elektrotechnische installateurs te worden verricht. Ga nooit zelf aan de slag in het geval van overbelasting, kortsluiting, storing of brand! Technisch Bureau Vervuurt – Geraets beschikt over de kennis en middelen om snel en efficiënt de oorzaak van een elektriciteitsstoring te achterhalen en het probleem op een veilige en verantwoorde wijze te verhelpen.

Meer weten over het verhelpen van storingen?

Heeft u te maken met een storing in uw elektriciteitsinstallatie? Neemt u dan telefonisch contact op met Technisch Bureau Vervuurt - Geraets. Op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn. Wij streven er altijd naar om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen!

 

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten