046 - 443 35 41
Offerte Service

Thermo Air

Wilt u te allen tijde verzekerd zijn van een aangenaam binnenklimaat en schone lucht? Dan is de aanschaf van een Thermo Air CV-ketel in combinatie met een luchtverhitter zeker het overwegen waard.

Wat u moet weten over Thermo Air

Thermo Air ketels zijn ketels die worden gebruikt voor indirect gestookte luchtverhitters. De ketel zorgt voor de toevoer van warm water. Hier wordt de warmtewisselaar mee verwarmd, die vervolgens de aangevoerde lucht opwarmt. Met die verwarmde lucht kan uw woning, werkplaats of bedrijfspand vervolgens verwarmd worden. Tegelijkertijd bent u altijd verzekerd van een constante aanvoer van schone lucht!

Thermo Air ketels kunnen in combinatie met een luchtverhitter vele voordelen bieden. Zo profiteert u van een hoger comfort en een lagere energierekening. Daarbij kunnen dergelijke systemen ook in een later stadium heel eenvoudig worden gecombineerd met bijvoorbeeld vloerverwarming of zoneverwarming met radiatoren. Het is dus een zeer flexibele oplossing.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Technisch Bureau Vervuurt – Geraets biedt u een ruim assortiment met verschillende Thermo Air ketels. Er is voor elke situatie een passende oplossing! Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren. Ook kunnen wij de complete installatie van uw luchtverwarmingssysteem verzorgen, evenals het onderhoud hiervan.

Meer weten over Thermo Air ketels?

Bent u benieuwd naar onze Thermo Air ketels, neemt u dan gerust contact met ons op. Technisch Bureau Vervuurt – Geraets vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten