046 - 443 35 41
Offerte Service

Vervangen & aanpassen installaties

Technisch Bureau Vervuurts – Geraets is een specialist op het gebied van elektrotechniek. Ook voor het vervangen en aanpassen van bestaande elektriciteitsinstallaties kunt u bij ons terecht.

Wat u moet weten over elektra installaties

Bij renovaties en verbouwingen van bestaande woningen kan het zijn dat er sprake is van een behoefte om de elektriciteitsinstallatie te vervangen of aan te passen. Het is voor de veiligheid van essentieel belang dat dergelijke werkzaamheden door een erkend elektricien worden uitgevoerd.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Technisch Bureau Vervuurts – Geraets kan een breed scala aan werkzaamheden voor u verzorgen, waaronder het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het installeren van verlichtingssystemen, het volledig vernieuwen van de meterkast, het (bij)plaatsen van een groepenkast of het aansluiten van een intercomsysteem. Ook voor het aanpassen of vervangen van complete elektriciteitsinstallaties kunt u bij ons terecht.

Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor blijft niet alleen de kwaliteit gewaarborgd, maar bent u ook altijd verzekerd van een veilige installatie. En dat geeft een prettig gevoel.

Meer weten over het vervangen en aanpassen van installaties?

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot het vervangen en aanpassen van installaties, neemt u dan gerust contact op met Technisch Bureau Vervuurts – Geraets. Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken en een offerte op maat voor u te maken. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten