046 - 443 46 88
Offerte Service

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

Vernieuwend

Het is mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op wand- en/of vloerverwarming. De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.

Advies op maat

Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor.

Meer informatie over Verwarming? Neem contact op!

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud algemeen, Regelingen, CV, water & gasinstallatie, administratie
Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop & contracten
Roy Geraets
046 - 204 10 32
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Onderhoudscontracten