046 - 443 35 41
Offerte Service

Lokale verwarming

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van lokale verwarming? Bij Technisch Bureau Vervuurt – Geraets bent u aan het juiste adres!

Wat u moet weten over lokale verwarming

Lokale verwarming is plaatselijk. Bij lokale verwarming wordt er, in tegenstelling tot bij centrale verwarming, gebruik gemaakt van een één verwarmingsbron. Hierbij kunt u denken aan een gaskachel, gashaard, open haard, houtkachel of pelletkachel. Tegenwoordig dient lokale verwarming in de meeste woningen slechts als bijverwarming, voor het genereren van extra warmte en om meer sfeer en gezelligheid in huis te creëren. Maar ook in situaties waarbij het niet mogelijk is om een centraal verwarmingssysteem te installeren, kan lokale verwarming uitkomst bieden. Bovendien zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden; wanneer er bijvoorbeeld geen gastoevoer aanwezig is, kan er ook gebruik worden gemaakt van een elektrische kachel.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Technisch Bureau Vervuurt – Geraets kan u van dienst zijn met het installeren, vervangen, repareren en onderhouden van uw lokale verwarming. Ook kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot welke oplossing het beste geschikt is voor uw specifieke situatie.

Meer weten over lokale verwarming?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot lokale verwarming of één van onze andere diensten of producten? Neemt u dan contact op met Technisch Bureau Vervuurt – Geraets! Wij beantwoorden vraag uw vragen en kunnen u verder helpen met een deskundig advies. Ook kunnen wij de investering en eventuele besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.

Ons Team

Ons streven is het leveren van kwaliteit en betrouwbare service


Pascal Geraets
046 - 443 35 41
Service & onderhoud algemeen, Sanitair, CV, water & gasinstallatie, Inkoop, planning & offertes
Roy Geraets
06 - 1090 3409
Service & onderhoud algemeen, Innovatie, Duurzame energie, Elektro installatie, Airco installatie
Leo Vervuurt
046 - 443 46 88
Service & onderhoud, regelingen, CV, water/gasinstallatie, financiƫle administratie & onderhoudscontr.
Onderhoudscontracten